Social

Trenurile spre litoral au avut întârzieri masive de câte 300 de minute

Ca în fiecare vară, CFR dovedește că dotarea infrastructurii feroviare lipsește cu desăvârșire, iar acum sute de persoane stau în căldură pe peroane sau în trenuri pentru că au fost întârzieri de sute de minute. Trenurile spre litoral, spre exemplu au avut întârzieri imense și de câte 300 de minute. 

Haos pe căile ferate române. Trenurile spre litoral au întârzieri de sute de minute. Iar meteorologii au emis noi coduri portocalii de caniculă, astfel, în zonele vizate temperaturile vor ajunge și la aproape 40 de grade Celsius. 

Haosul instalat pe căile ferate a atins cote alarmante, iar zecile de mii de pasageri sunt afectați de întârzieri de sute de minute, în condițiile în care meteorologii au emis noi coduri portocalii de caniculă. Temperaturile extreme, ce se apropie de pragul de 40 de grade Celsius în anumite regiuni, adaugă și mai multe provocări în calea călătorilor.

Autoritățile feroviare se confruntă cu o situație fără precedent în această vară, cu un număr neobișnuit de mare de trenuri care circulă cu întârzieri semnificative. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button