Opinii

Trebuie să dai căldura mai încet doar dacă politicienii stupizi și lacomi din România vor fi de acord să le dea o parte din gaze politicienilor stupizi și lacomi din Germania

În mod normal, disperarea diviziei de „apărarea constituției”, care și-a scos toate goarnele să ne obișnuiască cu caloriferele reci, nu merită decât bășcălie, scrie jurnalistul Lucian Davidescu pe Facebook.

Două remarci serioase, totuși:

1. Să susții că dacă stai în frig ajuți cumva la înfrângerea lui Putin e o prosteală de prostit proștii. Îi ajuți doar pe politicienii stupizi și lacomi care au provocat situația asta (sau n-au făcut nimic să o prevină) să scape de consecințele meritate.

2. România își produce singură aproape tot gazul de care are nevoie, cu politici deștepte lipsa de gaz rusesc nici măcar nu s-ar cunoaște. Trebuie să dai căldura mai încet doar dacă politicienii stupizi și lacomi din România vor fi de acord să le dea o parte din gaze politicienilor stupizi și lacomi din Germania, ca să le salveze cururile, mai spune Davidescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button