Trafic intens pe A1 și Valea Prahovei

Distribuie dacă ți-a plăcut

Crește numărul mașinilor de pe principalele drumuri din zonele turistice. Duminică după amiază, cele mai mari probleme sunt pe litoral între Agigea și Mamaia, dar și în zona Vama Veche-Mangalia.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că duminică după amiază nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Valorile de trafic sunt în ușoară creștere pe DN39, pe raza stațiunilor Vama Veche, Mangalia și Eforie. De asemenea, valori în creștere sunt pe autostrada A4, dinspre localitățile Agigea și Lumina spre stațiunile Mamaia și Năvodari.

Pe raza stațiunilor din zona montană a județelor Prahova, Brașov, Gorj, Vâlcea, Suceava, Sibiu și Maramureș nu sunt semnalate probleme de fluență.

Polițiștii le recomandă șoferilor să reducă viteza în funcție de condițiile de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: