Politică

Toți neaveniții neamului se înghesuie la inaugurarea Podului de la Brăila

Toți neaveniții neamului se înghesuie la inaugurarea Podului de la Brăila, după mai bine de doi ani de întârzieri și cheltuieli în plus de peste 6 milioane de euro. Cărătorii de mape, șoferii politicienilor de altădată, chelnerii baronilor locali în frunte cu dormeza de la Cotroceni se înghesuie să taie ”pamblica” Podului de la Brăila deși ei nu au niciun merit. Podul este construit din banii românilor, nu din banii lor.

Ei sunt doar niște neaveniți care încercă să profite electoral de pe urma taxelor plătite de poporul român. Acești indivizi nu au înțeles nimic din politică. Politica se face în beneficiul cetățeanului, nu în folosul cefelor late de la Cotroceni și Palatul Victoria.

Caricaturistul brăilean Costel Pătrășcan a luat o foarfecă și o panglică tricoloră și a mers la podul peste Dunăre ca să taie panglica.

„Podul este al românilor și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică”, spune acesta.

„Gata! L-am inaugurat! Aici nu este vorba despre mine, un om care își plătește taxele, care votează sperând, care nu beneficiază de sinecuri și care, că și majoritatea oamenilor obișnuiți, este de multe ori umilit și sfidat de clasa politică… Aici este vorba de milioane de români cinstiți care au contribuit prin muncă și prin taxele lor la acest pod! PODUL ESTE AL ROMÂNILOR și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică. PS: Acum pot veni politicienii să se bată cu cărămidă în piept, tăind zeci de metri de panglică”, a scris caricaturistul Costel Pătrășcan, pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button