Toți au știut de abuzurile sexuale de la SNSPA! Aici nu mai e vorba doar despre Pieleanu și Bulai
„Mizeria scoasă la iveală în această perioadă de către foste studente la SNSPA – hărțuirea sexuală care era la ordinea zilei – ridică o întrebare similară celei care a zguduit omenirea după al doilea război mondial și după Holocaust: cum a fost posibil? Dramele derulate ani buni, dacă nu decenii, între zidurile fostei universități a PCR ridică o asemenea întrebare: cum a fost posibil, mai ales sub ochii atîtor nume sonore care au predat la respectiva universitate?”, scrie, pe inpolitics.ro, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob.
„Pentru că nu doar Alfred Bulai sau Marius Pieleanu au fost/sunt profesori la SNSPA.
Acest statut l-au avut sau încă îl au și alții, conform siteului oficial al SNSPA.
Fostul director al SRI, George Maior, care susținea cursuri chiar pe cînd era șeful celui mai puternic serviciu de informații, SRI.
La fel nr.2 în SRI, generalul Florian Coldea.
Ori consilierul lui Maior la SRI, Remus Ștefureac.
Ori Alexandru Mihai Ghigiu, actualul șef de cabinet al premierului Marcel Ciolacu.
La fel, ministrul de Externe Bogdan Aurescu, ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, europarlamentarul PSD Victor Negrescu, ministrul Educației, Ligia Deca, fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Pașcu, ministrul comunicațiilor, Răzvan Cotovelea, șeful CNSAS, Constantin Buchet, ambasadorul Sorin Ducaru, la fel Miruna, fiica generalului SRI, rector al Academiei de Informații, Cristian Troncotă, consilierul prezidențial Iulian Chifu, fostul ministru Daniel Dăianu. Tot nume grele…
Ca să nu mai vorbim de decana SNSPA, Alina Bârgăoanu, mîndra deținătoare a titlului de expertă a Grupului la nivel înalt al UE pentru combatarea știrilor false și a dezinformării online.
Bărgăoanu se ocupa de fake news-urile altora, dar nu vedea hărțuirea propriilor studente de către proprii colegi de catedră.
Să credem toate astea?
Unii dintre cei mai informați oameni din România se regăsesc ori ba sub statutul #Toți au știut? Și dacă au știut, restul cum a fost posibil?”, scrie jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob.