Tensiunea în societate crește: o femeie din Tulcea și-a dat foc în cimitir

O femeie din Tulcea și-a dat foc în cimitir după ce a primit informația că a primit o condamnare la 4 ani de închisoare pentru un furt minor. În timp ce politicienii fură zeci de miloane de euro și stau în procese ani la rând, o femeie din Tulcea a primit 4 ani de închisoare pentru un furt banal.

Tensiunea în societate crește, mulți români își amplifică temerile prin care trec zilnic datorită pandemiei și fricii pe care Raed Arafat cu PNL și USR încearcă să o indică Românilor.

Asta este justiția din România, unde cei care fură de foame un ou ajung la închisoare și cei care fură un bou ajung la distracție în Maldive sau în Costa Rica.

„În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În timp ce se apropiau de locul indicat, aceştia au observat că femeia s-a autoincendiat, reuşindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat reprezentanta IPJ.

%d blogeri au apreciat: