Social

Tenismena Sorana Cîrstea a devenit un port-stindard al susţinerii normalităţii în România

Imagini cu jucătoare de tenis Sorana Cîrstea au fost afișate sâmbătă la „Marşul pentru normalitate”, o replică la aşa-zisul „Bucharest Pride”, eveniment controversat al comunității LGBT.

Sorana Cîrstea a devenit un etalon pentru susținătorii valorilor tradiționale, iar imagini cu sportiva din Târgoviște s-au regăsit pe pancartele protestatarilor de la „Marșul normalității”.

Oamenii mobilizați de Noua Dreaptă şi de asociaţiile creştin-ortodoxe au afișat pancarte cu mesaje împotriva comunităţii LGBTQI+, iar poza Soranei Cîrstea a fost imprimată pe unele dintre ele! „Respect, Sorana Cîrstea!”, au scris protestatarii pe pancarte.

De asemenea, a fost afișat și mesajul Soranei Cîrstea, care a generat polemică în timpul turneului de la Wimbledon: „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”. „Marșul normalității” s-a desfăşurat pe traseul Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhia Română.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button