JUSTIȚIE

Tatăl lui Vlad Pascu a fost plasat sub control judiciar 

Tatăl lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, ar fi fost plasat sub control judiciar, conform Antena 3.

Sursa citată spune că măsura a fost impusă pentru că acasă la tatăl lui Vlad Pascu a fost găsită muniție și aceasta nu ar fi respectat regimul armelor și munițiilor.

Bărbatul a fost chemat joi de procurori pentru a fi audiat în dosarul fiului său. În sediul DIICOT se află şi mama lui Vlad Pascu. Ea este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

De asemenea, procurorii îi audiază pe prietenii lui Pascu, care ar fi consumat cu acesta droguri.

După ce a plecat de la sediul DIICOT, unde fiul său și soția sa au fost audiați, a urcat pe scuter și a intrat într-un grup de jurnaliști aflați la fața locului. Nicio persoană nu a fost rănită. Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi a demarat verificări.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button