Politică

Tandemul securiștilor: Turnătorul Nicușor, susținut în campanie de „sifonul” Petrov

Reacția lui Nicușor Dan după dezvăluirile făcute de Realitatea adâncește misterul legăturilor sale cu securitatea. Și asta pentru că edilul care vrea încă un mandat la Primăria Capitalei, susține exact ca fostul președinte Traian Băsescu, că doar s-a supus condițiilor din perioada respectivă. Între timp, turnătorul la Securitate Traian Băsescu a anunțat public că îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. 

Nicușor Dan, cel care este acuzat că ar fi lucrat cu Securitatea, a reușit să obțină sprijinul lui Traian Băsescu, colaborator dovedit al Securității de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Traian Băsescu a semnat notele informative transmise ofițerilor de informații sub numele de Petrov. După decizia magistraților, Băsescu a rămas fără paza oferită de SPP, locuința oferită de RAPPS, dar și fără indemnizația de fost șef al statului.

Acum, Nicușor Dan se află în mijlocul unui scandal monstru, după ce un document publicat de Dorin Iacob arată că olimpicul la matematică și-ar fi turnat doi colegi și un profesor, cu care a mers la concursurile în străinătate. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. nu trebe sa deranjeze in general un turnator dupa cum s’a vazut in alegeri.se vede ca romanii sant extaziati de ei,cf.voturilor primite,iar NICUSOR DAN, inca din scoala era incantat de securitate turnand cu bucurie la ei.Imi amitesc ca in clasa IX de liceu,un profesor mai batran de limba romana ne’a povestit in clasa,despre ”saracul si cinstitul ziarist comunist”alexandru sahia, ca dupa ploi torentiale in CLUJ,avea obiceiul de placere personala sa mearga cu viteza prin oras,stropind oamenii,cu Mercedesul partidului.Atunci m’am gandit ca oare n’or fi printre noi elevii cata turnatori sa spuna la secu cum a denigrat proful nosstru PCR-ul.Probabil ca n’au fost,d’a supozitia mea s’a dovedit intemeiata.O data fiind pe strandul din arad cu un prieten profesor,acesta mi’a povestit tot atunci, ca s’a dus la cafe bar,iar langa el s’a asezat un fost securist pensionar,iar acesta i’a spus ca avea racolati elevi turnatori,de la scoala unde preda.Cred ca astia erau incepand inca din primul an de liceu,astfel ca olimpicul Nicusor Dan ar trebui criticat ca n’a fost asa precoce,incepand sa toarne tarziu, numai de la 17-18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button