Tandemul Barna-Cioloș, umilit de George Simion

Distribuie acest articol!

PSD are un discurs moderat în opoziție, în genere mimează opoziția în funcție de înțelegerile secrete cu PNL. Marcel Ciolacu este prieten bun cu Florin Cîțu, dar și cu mult mai versatul Ludovic Orban. În schimb, AUR are un discurs foarte incisiv și momentan se pare că este cel mai mare inamic pentru USRPLUS, deoarece îi preia electoratul. În curând s-ar putea să îngroape și PNL dacă aceste lupte intestine continuă la liberali.

În prezent, nici Barna, nici Cioloș nu pot concura cu George Simion, care domină mediul online. George Simion are urmăritori pe Facebook cât Barna și Cioloș la un loc, iar la capitolul impact al postărilor, Simion este politicianul care reușește să ajungă cel mai mult la electorat. Postările sale strâng zilnic zeci de mii de like-uri, în timp ce Barna abia reușește să ajungă la 1.000 și Cioloș abia atinge cota 3.000.

Impactul din mediul online este foarte important într-o perioadă în care viețile oamenilor au depins de internet. Dacă în urmă cu 4 ani, USRPLUS se simțea foarte bine în mediul online, pandemia coronavirus se pare că a îndepărtat electoratul de partidul condus de Barna și Cioloș. Mesajele liderilor USRPLUS nu se mai adaptează la nevoile cetățenilor din anul 2021.

Diferența dintre George Simion și cei doi lideri USRPLUS este una foarte mare, iar Dan Barna nu vrea să accepte realitatea și se încăpățânează să candideze pentru șefia partidului. Pe Dan Barna îl mai paște și un dosar la DNA pentru frauda cu fonduri europene. În urmă cu aproape 2 ani, Dan Barna era învins de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale, tocmai pentru că nu a înțeles cu cine trebuia să lupte și care erau nevoile cetățenilor din România.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: