SURSE: Oamenii lui Clotilde au furat din sacii cu voturi. Există un turnător în echipa USR

Distribuie acest articol!

Arena EVZ Play de joi a dat informaţii de ultimă oră despre modul cum s-au furat alegerile de la Sectorul 1. Robert Turcescu și invitații săi au anunțat cifrele exacte pe care Mirel Curea le-a aflat aşa cum apar scrise în dosarul procurorilor care investighează acest caz de fraudă electorală.

„Clotilde Armand a furat năpraznic alegerile. Am cifrele exacte ale fraudei electorale din sectorul 1. Au dispărut sacii cu voturi din 20 de secții de votare. Voturile erau numărate, cifrele erau foarte clare, însă nu terminaseră de audiat <trotinetiștii> lui Clotilde Armand. Unul a și turnat”, a declarat jurnalistul Mirel Curea. Acesta a dat detalii despre mersul anchetei care vizează corectitudinea procesului electoral de la sectorul 1 pe contul său de Facebook.

„Trotinetiștii„ lui Armand au scos sacii cu voturile lui Tudorache. Acesta a explicat că un anumit procent din buletinele de vot au dispărut, potrivit judiciariștilor. Mai mult, din sacii rămași, Dan Tudorache are peste 1.700 de voturi. Chestionat de Dan Adronic de ce durează atât de mult ancheta, Mirel Curea a explicat: numărătoarea s-a făcut rapid, dar au durat mult audierile. În ecuație intră și un „sifon” infiltrat în echipa USR-istei. „I-au filmat în flagrant”, a punctat jurnalistul, adăugând că se va da drumul unui dosar penal.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: