Politică

SURSE: Iohannis a mutat alegerile prezidențiale în septembrie și va demisiona pentru a pleca la Bruxelles! A dat sistemul Patriot pentru un post de comisar

Surse din anturajul președinteleui Klaus Iohannis susțin pentru 60m.ro că alegerile prezidențiale au fost mutate în luna septembrie deoarece acesta a renunțat la șefia NATO pentru un post de comisar de apărare la UE, un post inventat special pentru sine.

Klaus Iohannis a ales să execute toate ordinele venite pe linie militară în interes personal, astfel miliarde de euro din bugetul României s-au evaporat pentru a-și cumpăra el acest post la Bruxelles. Sistemul Patriot de 1 miliard de euro cedat Ucrainei la doleanțele SUA fac parte din acest pachet de miliarde și vor urma și altele până la demisia sa, susține sursa prezidențială pentru 60m.ro.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă execută orbește ordinele venite de la Cotroceni deoarece sunt lăsați să fure și să calce în picioare legile țării și Constituția. Cei doi locotenenți ai președintelui au garanția că nimeni nu îi va trage la răspundere, de aici și deficitul bugetar record, inflația și datoria externă ce a atins cel mai mre nivel din istorie, circa 180 de miliarde de euro.

Alegerile prezidențiale ar urma să aibă loc pe 29 septembrie. Marcel Ciolacu ar urma să devină președinte, iar Nicolae Ciucă premier, conform dispozițiilor date de Klaus Iohannis, mai susține sursa prezidențială pentru 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button