Opinii

Sub pretextul unor drepturi inventate și a unei culpe inexistente continuă asaltul asupra lumii creștine

Am asistat în aceste zile la un val de atentate produse în Europa de către emigranți proveniți din lumea musulmană asupra unor cetățeni ai lumii creștine.

Am asistat la asasinate dintre cele mai dure, de un atac fizic asupra dreptului uman la liberă exprimare. Am văzut europeni nevinovați ce au fost împușcați, înjunghiați și cel mai crud: decapitați.

Toate acestea în numele unor drepturi inventate și a unei culpe inexistente.

Stânga globalistă posedă vina acestui asalt asupra lumii creștine și ni se cere ca, în numele bunătății umane propăvăduite de către Isus Hristos, să renunțăm la drepturile noastre, noi să fim mai buni în fața acestor asasini.

Isus Hristos ne-a cerut să fim buni, dar să nu fim proști.

Biserica creștină este atacată din toate părțile și ni se inventează vini inexistente ce provin din secole trecute. Erau vremuri de grea luptă în care dacă nu învingea binele creștinătății atunci am fi fost înfrânți de forțe barbare incapabile să realizeze progresul până la bunăstarea de care astăzi ne bucurăm.

Acum câteva zile la Nisa un frate creștin european a fost decapitat. Ieri, în capitala Austriei, 4 frați europeni creștini au fost împușcați și alți 14 au fost grav răniți în cadrul unui atac armat.

Este timpul ca Europa să își închidă granițele și să spună stop acestui val de ură și de presiune exercitat împotriva noastră. Trebuie să fie pedepsiți cei vinovați și lumea creștină trebuie să se ridice la o nouă cruciadă, la una modernă, împotriva atacatorului fizic extern și împotriva atacatorului doctrinar intern, împotriva discursului distructiv neomarxist.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button