Opinii

Sorina Matei: De 2 zile, domn Ciolacu Bioterra vrea să ne arate că toți la nivel de țară sunt ca Pandele/ Firea și ororile din Voluntari

De 2 zile, domn Ciolacu Bioterra vrea să ne arate că toți la nivel de țară sunt ca Pandele/ Firea și ororile din Voluntari. A ajuns la amenzi pentru lămâi scofâlcite. Sunt probleme și în țară dar ororile din Voluntari observ că nu au fost depășite.

Ciolacu cel slab de înger, ca să scape de presiunea publică, vrea să inducă ideea că dacă este dezastru peste tot ororile din ograda Pandele/ Firea nu se mai pun. Că toți sunt la fel. Ceea ce cumva spune și cuplul pe televizoare. Extrapolând, dacă mai mulți fură, nu se mai pune că a furat nimeni.

Asta gândește Ciolacu, prietenul lui Omar. Și așa scapă el de decizii. Numai că n-are nicio șansă. Electoratul PSD este cel lipit de televizoare și vede cum arată în viziunea partidului pensionarilor sfârșitul lor. Prin jaf, sedare și umilințe crunte. Lumea nu este chiar atât de proastă pe cât crede Ciolacu iar Justiția penală este pe răspunderi individuale.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button