OpiniiPolitică

Sorin Ovidiu Vîntu: Parlamentul va vota eliminarea banilor cash. Orice Horodniceanu îți poate bloca contul

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu anunță că autoritățile din România vor să scoată banii din circulație. Vîntu spune că legea va fi adoptată în Parlament și că românii vor mai putea plăti numai cu cardul, lucru care va duce la o serie de abuzuri prin popriri.

Proiectul prevede ca toate salariile să fie plătite pe card

România e un laborator pentru toate ideile nenorocite. Scoaterea banilor cash din circulație e cea mai mare mârșăvie ce se poate întâmpla. Ca de obicei, România e un câmp de încercare pentru toate ideile nenorocite. Avem o clasă politică nenorocită. Consecința scoaterii banilor din circulație este subordonarea totală,  orice sergent major de stradă îți poate bloca contul.

Orice Horodniceanu îți poate bloca contul. Ați ieșit 200 de la manifestație? Sunteți filmați și ti se blochează contul. (…) Generație, e o porcărie, se încalcă dreptul la proprietate. Generație, e proprietatea ta. Unul din motivele luării acestei măsuri este prăbușirea sistemului banca din SUA, acolo inflația a dus ca populația să moară de foame , spune Sorin Ovidiu Vîntu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button