Politică

Sorin Ovidiu Vîntu, despre ieftinirea prețurilor la alimente: Ciolacu a devenit un fel de altoi între Coana Chirița și Cațavencu. Un gargaragiu…

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îl critică pe premierul Marcel Ciolacu. Vîntu spune că măsura ieftinirii prețurilor la alimente, aplicată și în țări precum Franța sau Ungaria, nu este una fezabilă și că, prin modul în care se ia, nu va avea un mare impact în bugetul fiecărei familii.

„De când s-a urcat în scaunul de premier, domnul Ciolacu a devenit un fel de altoi între Coana Chirița și Cațavencu. Un gargaragiu obraznic. Răspunsuri date din vârful buzelor, obraznic și fără pic de dispoziție. Ferească Dumnezeu de sluga care ajunge stăpân, obișnuit să fie o viață întreagă sluga unora, acum s-a văzut stăpân. Ieftinirea prețurilor la alimente e o tâmpenie.

Rezultatul este total nesemnificativ în puterea de cumpărare. Iar din punct de vedere politic Dragnea a mărit pensii, salarii, a venit cu un program economic puternic și l-ați băgat de la pușcărie. Chestia asta cu așa-zisa ieftinire a produselor e o prostie. Altele sunt soluțiile pentru ieftinirea produselor. Dacă cineva e interesat în actuala guvernare sunt dispus, anonim, să ofer soluțiile necesare”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button