Politică

Sociopol: George Badiu (AUR), favorit la câștigarea CJ Vrancea cu 31%. AUR la câteva procente în spatele PSD la primăria Focșani

Cel mai recent sondaj Sociopol realizat la nivelul județului Vrancea identifică o competiție strânsă, în trei, între Nicușor Halici, PSD (34%), Georgel Badiu, AUR (31%) și Dragoș Ciobotaru, PNL (26%).

La nivelul municipiului Focșani, cursa pentru primarul municipiului reședință de județ este la fel de strânsă, tot între candidații PSD, AUR și PNL.

Pe locul întâi se află Cristi Misăilă, PSD (30%), urmat la mică distanță de Dragoș Anghene, AUR (26%) și de Valentin Resmeriță, PNL (23%).

Sondajul a fost realizat în perioada 28 mai – 4 iunie 2024, pe un eșantion reprezentativ la nivelul populației adulte neinstituționalizate a județului Vrancea, respectiv a municipiului Focșani.

Volumul eșantionului la nivel județean fost de 1,603 cazuri, iar la nivelul municipiului de 1,003 cazuri. Marjele de eroare asociate acestor eșantioane sunt, la un nivel de probabilitate de 95%, de +/- 2.5% (jud. Vrancea), respectiv de +/- 3.2% (mun. Focșani). Metoda culegerii datelor: CATI (interviuri telefonice asistate pe calculator).

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button