Situație critică la Constanța: Angajații unor firme-cheie nu își primesc salariile. Deputatul AUR Dănuț Aelenei intervine cu soluții

Distribuie acest articol!

Angajații a trei firme din Constanța nu își primesc salariile, iar angajatorul Valentin Comănescu refuză să respecte drepturile salariale ale acestora. Situația critică în care se află angajații Grupului Servicii Petroliere Logistic, Tehnoconstruct Marine Operations și a Grupului Service, a ajuns în atenția deputatului AUR Dănuț Aelenei, care se adresează ministrului Muncii, Raluca Turcan, în vederea dispunerii de măsuri concrete și a sprijini angajații care nu își primesc salariile.

Vă rog să-mi comunicați, stimată ministru, care este punctul dumneavoastră de vedere asupra acestei situații precum și ce măsuri veți lua pentru a obliga firmele menționate să respecte legea și să plătească drepturile bănești ale angajaților la timp și pentru ca această situație să înceteze?”, i-a solicitat deputatul AUR Dănuț Aelenei ministrului Muncii.

Deputatul AUR susține că s-au făcut numeroase sesizări la ITM Constanța, au fost inițiate acțiuni în instanță, dovadă fiind numeroasele dosare aflate pe rolul instanțelor constănțene. Nici până la ora actuală nimeni nu a făcut nimic pentru angajații care se confruntă cu situația de a nu-și încasa salariile, trăind în nesiguranță, chiar dacă au un loc de muncă.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: