Politică

Sistemul fierbe! AUR culege laurii victoriei în urma detonării PSD

Deși suntem în vacanță temperatura politicii dâmbovițene atinge cote maxime în contextul detonării Partidului Social Democrat. Marcel Ciolacu s-a aruncat în promisiuni dar balta nu prea mai are pește, mai mult de atât, lacul e aproape secat. BNR anunță că urmează urgia. În toamnă ne putem confrunta cu tăierea fondurilor europene și sosirea Fondului Monetar Internațional la București. Venirea FMI la București înseamnă sărăcie, salarii și pensii tăiate, toate din cauza incompetenței guvernului Ciolacu.

PSD și PNL ne tot mint de ani de zile că vin bani de la UE, că avem bani din PNRR, că vin bani din SUA, însă poporul are buzunarele goale. Milioane de români nu au ce pune pe masă și nici nu pot visa la un concediu la mare s-au la munte, la 33 de ani de la Revoluție.

În aceste zile PSD se confruntă cu cea mai gravă criză internă de la 10 august încoace prin detonarea dosarului ”Azilului groazei” ce îi are în rol principal pe Gabriela Firea, Florentin Pandele și Marius Budăi. USR se urcă din nou pe morți, la fel ca la Colectiv, dar ciorba nu mai poate fi reîncălzită pentru alegerile din 2024. Nu au făcut nimic pentru români. PSD a pierdut și sprijinul Bisericii Ortodoxe Române deoarece a ales calea progresismului globalist, Marcel Ciolacu fiind o slugă mai mare decât Klaus Iohannis în fața Occidentului.

BOR înfierează PSD în urma detonării dosarului azilul groazei, deoarece orice revoluție pleacă de la o chestiune morală. Nu e palpabilă, nu e ceva vizibil, nu poate fi cumpărată cu banii baronilor PSD.

În timp ce PSD încasează, AUR culege laurii victoriei, pentru că a promis ceva românilor și s-a ținut de cuvânt. A trecut vremea vorbelor. Prin acțiunile sale AUR a câștigat încrederea românilor, iar lansarea Spitalului Mobil a fost o mare lovitură de imagine. Președintele AUR, George Simion, e tot timpul în mijlocul românilor, el nu urcă pe scenă, pune egal între cetățean și politician. Sistemul visează la scenariul 2000 la alegerile prezidențiale, dar cei 33 de ani negri ai postdecembrismului își vor spune cuvântul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button