OpiniiPolitică

Silviu Tănase (AUR): Marcel Ciolacu, să fie clar: România nu este moșia ta personală, iar bugetul de stat nu este „bugetul tău”!

Declarațiile tale arată o aroganță fără margini și o înțelegere complet greșită a rolului tău ca premier. Cum îți permiți să vorbești despre „bugetul meu de stat” ca și cum ai fi un stăpân feudal? Este inadmisibil și jignitor pentru fiecare cetățean al acestei țări.

Profitul uriaș al unor investitori nu este și nu poate fi soluția ta miraculoasă pentru a acoperi deficitul bugetar. A sugera că doar câțiva mari investitori (străini) pot salva economia României arată o viziune îngustă și o ignoranță periculoasă față de realitățile economice. România are nevoie de un mediu de afaceri sănătos, stabil și diversificat, nu de povești populiste și soluții de carton.

Statul român trebuie să fie administrat responsabil, transparent și în interesul cetățenilor, nu ca o proprietate privată a celor care temporar dețin puterea. Este nevoie de politici economice și fiscale care să fie echitabile și să reflecte nevoile întregii populații, nu doar ale unor grupuri privilegiate.

România are nevoie de lideri adevărați, care să înțeleagă complexitatea guvernării și să lucreze pentru dezvoltarea pe termen lung, nu de politicieni care confundă interesul public cu cel personal. Ajunge cu aroganța și populismul!

Marcel Ciolacu în vizită la Pepsi: „Dacă ar mai fi zece mari investitori cu asemenea profit, sigur, și vă spun că am făcut socotelile, bugetul meu de stat ar fi pe excedent, nu pe deficit.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button