Silviu Mănăstire: O paște 10 ani de pușcărie. Poate ne ajută Clotilde Armand să o identificăm pe femeia înaltă, brunetă, care nu era ea

Distribuie acest articol!

Jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” de la B1 TV, atrage atenția, într-o postare pe contul de Facebook al emisiunii, asupra scandalului din Sector 1, unde Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este surprinsă numărând voturile, aceasta (n.r.-Clotilde Armand) negând faptul că ea era cea din imagini.

Jurnalistul propune ca primarul Armand „să o identifice pe femeia înaltă, brunetă, cu părul lins, tip skinny, care dădea ordine și indicații consilierilor locali USR și alături de care scormonea prin sacii de voturi, care nu este ea, și să-i spună că o paște, teoretic, vreo 10 ani de pușcărie”. 

„Poate ne ajuta Clotilde Armand sa o identificam pe femeia înaltă, bruneta, cu parul lins, tip skinny, care dădea ordine și indicații consilierilor locali USR și alături de care scormonea prin sacii de voturi.

Femeia care gesticula nervoasa si de care ascultau #rezistii cu rucsacele, foarte scormonitori.

Nu de alta, dar dacă o găsește Clotilde pe acea femeie, care nu este ea, sa-i spună ca o paste, teoretic, vreo 10 ani de pușcărie. Firește, dacă ar exista Justiție pentru useristi.

Pun rămășag ca, dacă madam Clotilde se apuca de scotocit prin tot sectorul, trei ani de acum înainte, tot nu o găsește pe femeia înaltă, bruneta, cu atitudine de șefa, care scormonea in sacii de voturi de la sectorul 1 alături de useristi (identificați deja pe camerele de supraveghere)”, a scris ziaristul pe contul de Facebook al emisiunii ”Dosar de politician”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: