‘Și dl. Dragnea a spus că nu știa. Instanța i-a zis: nu aveai cum să nu știi!’ – îl desființează pe Cîțu

Distribuie acest articol!

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu publică un editorial incendiar, prin care îl desființează pe Florin Cîțu, în scandalului documentui redactat de un consilier al Cancelariei prim-ministrului, cu antetul Guvernului, document folosit pentru campania din PNL a contracandidatului lui Ludovic Orban.

Pe Spotmedia.ro, Dogioiu susține că aces caz al premierului Cîțu este identic cu cel al lui Liviu Dragnea, care a dus la condamnarea fostului șef PSD și trimiterea sa după gratii.

„Dl Cîţu spune că nu știe. Dar după ce a aflat, ce a făcut concret? A demis consiliera cu pricina? În mod evident, nu, deci și-a asumat pe deplin acțiunea acesteia.

Și nu s-a arătat nici deranjat de conținutul documentului. Spune că ar fi o fițuică. Adică dl Cîţu acceptă fițuici cu antentul cancelariei sale? Acesta e nivelul?

Dl Cîţu spune că documentul nu e oficial, nu are număr de înregistrare. Așa este. Nici nu avea cum să aibă. Dar asta e complet irelevant.

Relevant este că un angajat al Guvernului, plătit din bani publici pentru comunicarea Guvernului, folosește timpul pentru care e plătit din bani publici, computerul plătit din bani publici pentru o comunicare privată, a unui candidat la o funcție într-un partid.

Liviu Drangea a făcut pușcărie pentru că două doamne plătite de stat, într-o instituție de stat, pentru a se ocupa de copiii orfani munceau pentru PSD.

Cele două situații sunt identice: salariați pe bani publici în instituții publice fac activități pentru interese private. Și dl Dragnea a spus că nu știa. Instanța i-a zis: nu aveai cum să nu știi”, scrie Ioana Ene Dogioiu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: