Politică

Sergiu Mihalcea (AUR): Periș! Locul unde s-a răsturnat carul cu PNL-iști! Primarul incult care a vrut să construiască o ,,casă memorială Toma Caragiu” și să mintă lumea că acolo a stat marele actor

Periș! Râzi cu lacrimi! Locul unde s-a răsturnat carul cu PNL-iști! Primarul incult care a vrut să construiască o ,,casă memorială Toma Caragiu” și să mintă lumea că acolo a stat marele actor. Plus, priviți video-ul cu topul ,,reușitelor” celor mai mari nenorociri pe care le-au putut aduce PNL-iștii într-o singură localitate: drumul județean, investiție a Consiliului Județean Ilfov, care arată ca un drumeag, unde nu au loc să treacă unul pe lângă altul, un camion și un autoturism!

Vedeți cum am prins cum sunt îngropate resturile de la construcția șoselei, pe malul Ialomiței. Asta este crimă de mediu și se pedepsește penal! Dispensarul care e ținut între bălării ca să nu se vadă cât loc există să faci un spital ca lumea! Vedeți cum e să stai la barierea de cale ferată din 10 în zece minute la cozi imense! Votați pe 9 iunie pe tipul acesta tânăr și deștept care vrea să vă construiască și trecere subterană ca să nu mai stați ca niște animale la coadă la trecerea de cale fereată. Votați pe acest tînăr care vrea să facă și spital și are proiect!

Un om care poate să aducă Perișul în anul 2024, căci sunteți ținuți în feudalism! Și sunt 20 de kilometri între dvs. și București! E mai mare rușinea! Dacă nu ieșiți la vot, dragi oameni din Periș, veți rămâne tot cu bețivii care votează PNL-ul pe o țuică! Vă doresc să aveți mintea la dvs. pe 9 iunie! Și să nu mai fiți bătaia de joc a PNL-iștilor care râd cât de ușor de dus de nas puteți fi! Alegeți un om care vă respectă!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button