Politică

Sergiu Mihalcea (AUR): De ce nu avem apă și canal în Ilfov? Toți sunt la cheremul infractorului Hubert Thuma

Iată ce oameni conduc compania de APĂ și CANAL în Ilfov, companie care ar trebui să vă aducă apă și canal la fiecare casă! Vă dau azi doar un exemplu al Directorului de Operare, care nu are nici cea mai mică legătură cu ingineria ca să conducă operațiunile și lucrările în teren. În plus, este atât consilier local la Primăria Snagov, cât și Director de departament la Apă Canal Ilfov S.A.!

Vă arăt și vă citesc din legea ,,Incompatibilități privind Aleșii Locali” publicată în Monitorul Oficial pentru a vedea pe cine ține infractorul dl. Thuma Hubert (PNL) în funcție! Acesta este cel mai ,,infignifiant” exemplu, deoarece în board-ul acestei companii create doar pentru a devaliza banii statului sunt manageri de top nășiți și căsătoriți de directori cu funcții foarte mari în serviciile secrete!

Și unii și alții fac de râs instituțiile pe care le reprezintă, creându-se grupuri de influență și infracțiuni! Prin urmare, eu și tot partidul AUR vreau să arătăm că adevărații responsabili sunt în instituțiile de forță care ar trebui să pună legea în aplicare, să ancheteze și să condamne aceste fapte! Trădători din serviciile secrete, procurori corupți, polițiști corupți, toate acestea fac o masonerie a răului, care propune doar marionete și incapabili în politică și administrația locală! Este la alegere fiecăruia pe cine pune ștampila în 9 iunie!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button