OpiniiPolitică

Sergiu Mihalcea: Armata Română a ajuns să fie condusă de papițoi. Serviciile secrete sunt pline de trădători și cumetrii!

𝐀𝐫𝐦𝐚𝐭𝐚 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐩𝐢𝐭̦𝐨𝐢. Serviciile secrete sunt pline de trădători și cumetrii! Gradele și funcțiile au ajuns să fie obținute pe spăgi și servilism. Acestea sunt motivele pentru care un om ca mine nu a fost ,,înghițit” de Ministrul Apărării și toată clinca lui. Dar tot acesta este motivul pentru care oamenii de calitate, care țin cu adevărat la România, au apreciat ce înseamnă un civil care a dorit să urmeze ,,Colegiul de Apărare” ca să folosească dreptul oricărui cetățean pentru accesul la informație și cunoaștere strategică.

𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥-𝐚𝐦 𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐥𝐚 ,,𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐀𝐫𝐦𝐚𝐭𝐞𝐢” 𝐜𝐮 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐃𝐫𝐚𝐩𝐞𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟏𝟗. Perseverența și credința în perseverență mă fac să vă invit să vedeți singuri, dacă ce afirmam în 2019 vă este de folos azi, dar mai ales mâine. 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐞𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐛𝐢𝐧𝐞 au reușit până la urmă să răstoarne ceea ce la început nu credea nimeni posibil. Și chiar dacă nu au reușit toți, calea este atât de frumoasă pentru cine vrea să trăiască liber.

𝐏𝐨𝐩𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐭𝐨𝐭𝐝𝐞𝐚𝐮𝐧𝐚 𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐫𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭𝐞. E datoria mea și a fiecărui cetățean de bine, doar să spunem deschis oamenilor realitatea și 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐥𝐞𝐚. Eu am încredere în poporul român, căci al altcuiva nu pot fi! Și nici tu, dragul meu prieten. Iar 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐝𝐞𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭𝐚̆. Statul român a ajuns să fie condus de miliari, ofițeri de informații travestiți în politicieni ,,civili”, în miniștri ,,civili”, în directori ,,civili” de companii strategice. Asta e dictatură și fraudă asupra destinului copiilor noștri și a viitorului! Acest regim dacă va continua o să înfunde pe toți profesioniștii tineri, autentici, din toate instituțiile strategice ale României, care vor să reformeze propriile instituții ajunse pe mâna corupților. Ei ar trebui să fie alături de oameni ca mine. Rolul fiecăruia este să lupte pentru democrație și libertate cu ce poate. Eu atâta pot atâta fac! Dar măcar fac!

În încheiere, permiteți-mi să adaug un lucru esențial: 𝐝𝐫𝐚𝐩𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐚𝐩𝐞𝐭𝐞 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐬𝐭𝐞𝐦𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐞𝐥. Acum este un drapel dezbrăcat de poporul român, ca dovadă că suntem făcuți să credem că noi nu contăm! Haideți să contăm!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button