Politică

Şercan: Bode fie e un papagal pe care subordonaţii lui îl fac pe la spate, fie e implicat

Jurnalista Emilia Şercan, cea împotriva căreia s-a orchestrat o acţiune de kompromat, susţine că cele întâmplate după ce i-a reclamat ministrului de Interne, Lucian Bode, scurgerea unei probe din dosarul penal deschis lasă loc liber doar la două scenarii.

Conform afirmaţiilor jurnalistei, ceea ce s-a întâmplat arată fie că ministrul e tratat drept „papagal” de subalterni, fie este complice la acţiunea de kompromat îndreptată împotriva ei.

„În legătură cu informaţiile pe care le-am dezvăluit ieri, cum că la două ore după ce i-am reclamat ministrului de Interne Lucian Bode scurgerea unei probe dintr-un dosar penal, în dimineaţă zilei de 18 februarie, pe un site înregistrat în Islanda era încărcată respectiva probă şi antedatată ora publicării materialului pentru a lăsa impresia că proba nu a fost scursă din poliţie.

În povestea asta există doar două scenarii:

1. Ministrul află de la mine despre scurgere, cere explicaţii via şeful Poliţiei Române de la Poliţia Capitalei. Cei implicaţi în scurgere află că eu ştiu şi află cât de boi au fost şi pun rapid la cale operaţiunea de muşamalizare – încarcă pozele pe site-ul patrianoastra.com şi antedatează materialul. Cu alte cuvinte, ministrul e un papagal pe care subordonaţii lui şi complicii lor îl fac pe la spate.

2. Ministrul e implicat în poveste, află că eu ştiu despre scurgere direct de la mine şi îi alertează pe complicii lui, care pun rapid la cale operaţiunea de muşamalizare. By the way, site-ul patrianoastra.com miroase a securache de la 50 de mii de poşte.

Concluzia nr. 1: Dacă ministrul de Interne Lucian Bode nu e implicat în poveste, dar îi acoperă subordonaţii lui din Poliţia Română şi pe complicii lor, e îngrozitor de grav.

Concluzia nr. 2: Dacă ministrul de Interne Lucian Bode e implicat în poveste, e îngrozitor de grav„, scrie, pe Facebook, Şercan.

Reamintim că, la începutul lunii aprilie, Şercan a acuzat că mai multe poze ale sale, vechi de aproape 20 de ani, au fost postate pe site-uri pentru adulţi din septembrie anul trecut. Şercan a aflat de ele recent, după ce a primit un mesaj de la o persoană pe care nu o cunoştea.

Mesajul a venit după ce a documentat şi a publicat ancheta referitoare la plagiatul premierului Nicolae Ciucă. A mers la poliţie unde a depus şi captura mesajului, care apoi a apărut după doar câteva zeci de minute pe mai multe site-uri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button