Senator PSD către primarul Allen Coliban: De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov? De ce sabotați HoReCa?

Distribuie acest articol!

Spre deosebire de București sau Cluj, restaurantele din Brașov încă nu s-au deschis la interior, deși rata de incidență a infectărilor cu Covid19 a ajuns la 2,08 la mia de locuitori. Sabotează primarul USR Allen Coliban HoReCa din Brașov?

De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov? Deși de mai bine de o lună, rata de incidență COVID din municipiu este într-o continuă scădere, ajungând la 2.08 la mia de locuitori, restaurantele din Brașov rămân închise la interior. La Cluj restaurantele s-au deschis în interior încă de săptămâna trecută. La București restaurantele s-au deschis de astăzi, în condițiile în care atât Clujul, cât și capitala, au rate de infectare mai ridicate decât Brașovul”, a scris senatorul PSD Marius Dunca pe Facebook.

Acesta susține că primarul ar fi trebuit să facă demersurile necesare astfel încât restaurantele să fi fost deschise și la interior în timpul sărbătorilor pascale.

Ce face Comitetul pentru Situații de Urgență din Brașov? Deschiderea restaurantelor la interior în minivacanța de Paște ar fi însemnat o adevărată gură de oxigen pentru HoReCa. De ce Brașovul, principalul oraș turistic al României, trebuie să plătească atât de scump pentru incompetența autorităților? De ce HoReCa este sabotată în loc să fie ajutată?”, a scris acesta.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: