Politică

Semnal de alarmă tras de George Simion în urma unui chestionar Unicef în școlile din România

Președintele AUR, George Simion, a prezentat pe pagina sa de Facebook un chestionar derulat de către Unicef în România, mai exact în școlile din Bacău și Brașov. Chestionarul, care a fost prezentat pe pagina de Facebook a liderului AUR, a stârnit controverse din cauza unei întrebări legate de genul copiilor.

Potrivit chestionarului, copiii sunt întrebați ce gen sunt, fiind prezentate ca variante: băiat, fată, non-binar și altceva.

Această întrebare a stârnit nemulțumirea lui George Simion, care a comentat pe pagina sa de Facebook: „Imaginea este din chestionarul Unicef pentru Bacău și Brașov. Desigur, noi suntem extremiști și încuiați la minte”.

Din mesajul transmis pe grupurile de părinți din cele două județe, acestora li se cere ca până pe data de 1 noiembrie 2023 să completeze cât mai mulți aceste chestionare, părinți și copii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button