JUSTIȚIE

Șeful Parchetului Ilfov a închis dosarul unui afacerist care l-a împrumutat cu 63.000 euro

Decizie demnă de scenariul unui film. Șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a închis dosarul unui afacerist care l-a împrumutat cu 63.000 de euro. Poreclit Doru Cartofarul, afaceristul Tudor Constantin are o strânsă relație de prietenie cu Nuțu Cămătaru. Constantin activează în domeniul imobiliarelor.

Astfel, în anul 2014, procurorul a împrumutat suma de 191.314 lei (împrumut scadent în 2018) de la firma Six Top Residence SRL, deținută de Alexandru Țariuc, societate care administrează complexul rezidențial Confort Urban, dezvoltat, potrivit informaţiilor din spaţiul public, de Doru Cartofaru.

Ulterior, în 2015, magistratul a împrumutat 63.000 de euro, în două tranșe, ambele scadente în 2021, de la Alexandru Mînzat, ginerele lui Doru Cartofarul.

Cinci ani mai târziu, pe 1 septembrie 2020, parchetul condus de Tomoiu închidea un dosar penal pe numele lui Mînzat, conform portalului instanţelor, dezvaluie Adevărul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button