Politică

Șeful casei de pensii, Daniel Baciu, un măscărici ce trebuie demis! Își bate joc de pensionari cu așa zisa recalculare a pensiilor

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) se află în centrul unui scandal de proporții după ce mai mulți pensionari au lansat acuzații grave la adresa șefului instituției, Daniel Baciu. Pensionarii susțin că procesul de recalculare a pensiilor, care ar fi trebuit să aducă beneficii substanțiale, s-a transformat într-un coșmar birocratic marcat de întârzieri, erori și lipsă de transparență. Daniel Baciu a devenit un promotor al știrilor false pe site-urile plătite cu milioane de euro de PSD și PNL.

„Un măscărici ce trebuie demis!”

Daniel Baciu este acuzat de incompetență și de „bătaie de joc” la adresa pensionarilor, susținând că promisiunile făcute cu privire la recalcularea pensiilor nu au fost respectate. „Nu este acceptabil ca o instituție atât de importantă să fie condusă de un măscărici care își bate joc de noi,” a declarat Ion Marcu, un pensionar în vârstă de 72 de ani din București, pentru 60m.ro.

Recalcularea pensiilor: un proces anevoios

Recalcularea pensiilor a fost anunțată ca o măsură menită să corecteze inechitățile din sistemul de pensii și să aducă majorări substanțiale pentru cei care au contribuit o viață întreagă la bugetul de stat. Cu toate acestea, procesul s-a dovedit a fi extrem de lent și plin de erori. Mii de pensionari se plâng că nu și-au primit încă noile decizii de pensie, deși Daniel Baciu umblă toată ziua cu minciuni pe la televiziuni. În loc să se ocupe de recalcularea pensiilor el pare preocupat mai degrabă de promovarea agendei politice a PSD și PNL.

Pensionarii cer dreptate și respect pentru contribuțiile lor de-o viață, iar Daniel Baciu să își depună demisia de onoare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. El este un mascarici condus de alti mascarici care nu urmaresc decat foloase proprii si poporul sufera in continuare batjocura unei clase inaltate pe votul prostilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button