Politică

Se pregătește coaliția la Buzău! Maldăre de mici și tone de bere pentru familia PSD!

În timp ce profesorii se află în stradă de mai bine de trei săptămâni, iar alte sindicate au ieșit în stradă, PSD-iștii s-au reunit la Buzău să pună la cale rotativa care îl va avea ca premier pe însuși Marcel Ciolacu.

În prima zi de Drăgaică, Constantin Toma i-a invitat la masă pe mai marii din PSD, fiind prezenți ministrul Culturii – Lucian Romașcanu, deputatul Romeo Lungu, deputatul Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele CJ Petre Adrian și subprefectul Cristea Constantin.

Invitații primarului Constantin Toma au fost deranjați că au fost surprinși la masă, drept pentru care s-au ridicat de la masă.

Invitatul serii a fost însuși șeful Poliției Municipale Buzău – Ivan Marius Daniel, care a stat de vorbă cca. 30 de minute cu primarul Toma, fiind invitat la masă alături de restul „spumei” PSD, alături de el fiind prezentă și nevasta sa, Ivan Cristina, care este membră înrăită PSD și inspectoare în cadrul ISJ Buzău.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button