Știrile 60m.RO

Se cere renumărarea voturilor și la Sectorul 2

Biroul Electoral de Sector a respins cererea de renumarare a voturilor inițiată de Dan Cristian Popescu , candidatul susținut de PSD la funcția de primar al Sectorului 2, însă acesta va ataca la BEM această decizie .

„BES a respins cererea mea de renumarare a voturilor din secțiile de votare din sectorul 2. Motivul este nejustificat, ținând cont că la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleași motive invocate și temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD și USR PLUS. Voi ataca această decizie la Biroul Electoral de Circumscripție 42-municipiul București și mă aștept la o soluție rațională, unitară și în avantajul locuitorilor din sectorul 2”, a scris Dan Cristian Popescu, miercuri seară, pe pagina să de Facebook.

El afirmă că a depus documente justificative „care dovedesc, fără putință de tăgadă, că în majoritatea secțiilor de vot de pe rază sectorului 2 votul cetățenilor a fost modificat”.

„Situația actuală este fără precedent. Toate partidele politice care au participat la aceste alegeri locale pun sub semnul întrebării organizarea acestor alegeri. Organele abilitate să soluționeze aceste probleme trebuie să o facă neîntârziat, pentru a nu lasă nicio urmă de îndoială. Românii au nevoie de adevăr și de lideri locali legitimati prin vot corect”, precizează Dan Cristian Popescu.

Conform rezultatelor parțiale, la Sectorul 2, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (susținut de PNL și USR PLUS) a obținut 36,91% din voturile exprimate la scrutinul de duminică, Dan Cristian Popescu (PSD)-31,50%, iar Neculai Ontanu (Alianța ADER PPU-ȘL)-14,06%.

Sursa foto : stirilekanald.ro

Back to top button