Politică

Scandal intern! USR riscă să nu mai intre în Parlamentul European din cauza scandalului Lasconi

USR se prăbușește în ochii electoratului și se confruntă cu un risc major: acela de a nu mai fi reprezentată în Parlamentul European. Pe grupul intern al USR, Agora, au apărut dezbateri aprinse despre efectele majore ale scandalului Lasconi.

Această posibilitate devine tot mai palpabilă în urma scandalului recent legat de declarațiile Elenei Lasconi care a spus clar un adevăr în care cred majoritatea covârșitoare a românilor – familie este formată dintr-un bărbat și o familie.

Mai mult, un sondaj recent publicat pe site-ul securist digi24.ro demonstrează clar că poziția USR nu are susținere populară. Conform acestui sondaj, 70% dintre români ar vota pentru redefinirea familiei în Constituție ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie. Această cifră sugerează o orientare conservatoare a poporului român, care nu se aliniază cu pozițiile neomarxiste ale USR.

Scandalul Lasconi a expus partidul la critici nu doar din partea adversarilor politici, dar și din interior, provocând tensiuni și dezbinări.

USR se află la un moment critic. Scandalul Lasconi a adus în prim-plan vulnerabilitățile partidului și a evidențiat nevoia leadership capabil. Este evident pentru tot mai mulți membri USR că atâta timp cât Drulă este la șefia partidului – această grupare are șanse minime să conteze în politica românească.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button