Românii îl detestă pe Klaus Iohannis: NU ați oprit tăierea pădurilor de prietenii dumneavoastră

Distribuie acest articol!

Românii îl detestă pe președintele Klaus Iohannis și este mai mult decât evident că dacă nu ar fi avut aranjamentul cu Viorca Dăncilă și cu PSD, acum s-ar fi aflat în una din cele 7 case pe care le are la Sibiu.

Câteva mii de comentarii însoțesc mesajele sale postate pe rețelele de socializare și nu am reuțit să găsim nici unul în care să fie lăudată activitatea sa. Peste 99% din comentarii erau negative:

Pai ai putea sa declari toate tăierile pădurilor interzise, sa declarați ilegale ocoalele silvice private, sa opriți deșertificarea din zona Olteniei ca mai are puțin și ajunge in Bucuresti plus reîmpădurire dar pe bune nu sa va filmați și ca exemplu dintr-un milion de arbori plantați poate sunt 10000 și tot așa. Astea sunt o mica parte din probleme nu ca mergi tu cu bicicleta, ce transmiți este un mare fâs. Asta poți ca ai guvern și tot ai zis in campanie Romania educat, curată etc.

Și sărăcia cum o reducem?? Scumpirile cum le reducem???? Ca s au scumpit toate de facem mișcare 24 din 24 pt a putea acoperi toate cheltuielile..!! Cum reducem traiul mizer în care trăiesc majoritatea??? Cum reducem traiul bun al celor sus puși, cum reducem nepăsarea celor care conduc tara??? Cum reducem șleahta de hoți care conduc România??? Cum??? Cui ii pasa..???

Domnule preşedinte, nu credeți că este timpul unei reforme totale în sportul românesc, de masă şi de performanță? Am trecut de mult de faza aia, cu sportul românesc, pe marginea prăpastiei… Sintem în cădere liberă spre fundul ei… Sper să nu fie prea tîrziu…

Degeaba mergi cu bicicleta la birou daca dup-aia ii dai cu 3-4 masini pe V. Oltului pana la Sibiu. Daca erai din Bistrita ? 15 min pe bicla, 9 ore in coloana.. Eco!

Du-te și muncește pe șantier sa vezi ce mișcare faci !! Nu sta la birou degiaba și umpleti puzunarele pe spatele nostru degiaba.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: