Opinii

Robert Turcescu, despre deturnarea atenției opiniei publice în campania electorală prin manevra Coldea

„În 2010 a picat rețeaua Cătălin Voicu. Umflatul ăla făcuse o adevarată afacere din traficul de influență pe lângă magistrați: te scăpa de pușcărie dacă dădeai banul. Atât de simplu, atât de profitabil. Au fost clienții lui Voicu o grămadă de afaceriști și de politicieni. După ce l-au băgat la beci pe Voicu, rețeaua a rămas orfană”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Robert Turcescu.

„Judecătorii care-l serviseră contra-cost pe umflat, erau în așteptarea unui nou jupân. Și pentru că jupânul trebuia să poarte un nume i s-a spus, simplu, Coldea. El a preluat rețeaua Voicu și a dus-o pe alte culmi, mult mai înalte. Fabrica s-a extins, funcționa bine-mersi, a si fost lăsată să funcționeze DAAAR… cineva s-a temut că la terminarea mandatului s-ar putea să aibă probleme cu niște case, cu nevasta… Și i-a luat lui Coldea jucăria. Preventiv, cum s-ar zice. Rețeaua e de azi iar orfană. Cine va fi noul jupân? Aceasta-i întrebarea!”, scrie Turcescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button