Internațional

Rishi Sunak, noul premier al Marii Britanii: ”Voi sluji cu integritate și smerenie”

Viitorul premier al Regatului Unit, Rishi Sunak, a promis că va sluji cu „integritate şi smerenie”, el afirmând că doreşte stabilitate şi unitate.

„Avem nevoie de stabilitate şi unitate, iar reunirea partidului şi a ţării va fi prioritatea mea principală”, a spus Rishi Sunak într-o scurtă declaraţie după victoria sa.

„Este cel mai mare privilegiu al vieţii mele să slujesc partidul pe care îl iubesc şi, la rândul său, să recompensez ţara căreia îi datorez atât de mult”, a adăugat el, promiţând că va sluji cu „integritate şi smerenie”.

Conservatorul Rishi Sunak urmează să devină viitorul premier britanic, succesorul lui Liz Truss, după ce singura sa contracandidată din cursa la şefia Partidului Conservator, ministrul în exerciţiu al Relaţiei cu Parlamentul, Penny Mordaunt, nu a obţinut, luni, numărul necesar de susţinătrori în rândul parlamentarilor conservatori.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button