RISE PROJECT(USR) arată cum AUR a dat 0.8 lei pe o broșură. PSD, PNL și USR x 40

Distribuie acest articol!

Nici nu știi dacă să plângi sau să râzi. Rise Project, un ONG afiliat USR(România) și PAS(Moldova) a făcut marea descoperire: AUR a dat în campania electorală 0.8 lei pe o carte-broșură, adică un buget total cam de 40 de ori mai mic decât cel al PSD sau PNL. Chiar și USR a avut de vreo 10 ori mai multe cheltuieli electorale.

USR este disperat și folosește toate instrumentele create în 10 ani să atace AUR. Sunt așa-zise asociații, fundații care au finanțări străine dubioase și care au pierdut multe procese prin care s-a stabilit că defăimează fără dovezi.

Rise Project acționează pe cele două maluri de Prut prin finanțări străine și susțin prin acțiuni USR și PAS, două partide neomarxiste de pe cele două maluri de Prut.

Rise Project nu are o problemă cu milioanele cheltuite ilegal de USR în campania electorală, sau cu sumele colosale ale PSD și PNL.

AUR a decis să nu folosească subvenția publică și se ține de cuvânt. Celelalte partide dau lunar zeci sau sute de mii de euro ca să plăteasca presa să mintă.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: