Știrile 60m.RO

Rezultatele conducerii PSD-PNL: Austria, scârbită în continuare de gândul aderării României la Schengen

n timpul vizitei sale la București cu ocazia Congresului Partidului Popular European, cancelarul austriac Karl Nehammer a subliniat legăturile puternice ale Austriei cu România, dar a anunțat că Austria își păstrează poziția: fără România în Schengen! Bineînțeles, așa cum în cadrul mai multor interviuri Rareș Bogdan a menționat cum România este cel mai mare exportator de gaze și energie verde pentru țări precum Germania, Franța, Ungaria, e de la sine înțeles că românii sunt doar buni de dat. Pardon, prădat. Pentru că toate aceste declarații sunt doar minciuni. Tot ce se exploatează în România este orchestrat de societăți străine, precum cele austriece. De asta e și atât de încântat cancelarul german de „colaborarea” cu românii.

Un exemplu semnificativ este și cazul Hidroelectrica, o societate care furnizează 80% din curentul pe care îl iau unii băieți deștepți numiți de guvernanți, care mai apoi îl bagă la bursă, iar de acolo, cu adaos, ajung românii să plătească cel mai scump kilowatt din Europa. Despre asta vorbește Karl Nehammer în fraza „România este un partener important al Austriei”. Pentru că ei vin doar să ia, dar nu vor să vadă poporul român la aceeași masă cu el. De la noi, care suntem producători!

Așa se întâmplă cu istoria și viitorul unui popor care votează ghidându-se după minciunile PSD și PNL! „Ghinion!”, ar spune Iohannis șapte case plus vila în renovare. Pentru că românii au fost avertizați în repetate rânduri, dar continuă să plece urechea la discursurile pompoase ale ciumei roșii-PSD și febrei galbene-PNL și votează fără să gândească! Luați aminte la prețul plătit de generațiile următoare! Ca un popor unit, ar trebui să tragem să rămână totul în țara noastră: energie, rezerve naturale. Firmele românești ar trebuie să aibă prioritate la contracte!

Dar uite că am ajuns în stadiul în care vine unul ca Nehammer și își bate joc de o țară întreagă! Statul austriac încasează miliarde de pe urma rezervelor noastre, de pe munca noastră, din banii noștri!!!

Votați, dragi români! Votați în continuare un premier fără diplomă de bacalaureat! N-ar trebui ca instituțiile statului să verifice dacă acea hârtie fluturată de covrigarul Ciolacu este autentică sau un fals? De e atâta mușamalizare? Vai de poporul român, de când cu acest partid unic PSD-PNL!

Cancelarul austriac Karl Nehammer

România nu are loc în Schengen

Agenda cancelarului a inclus participarea la pregătirile pentru viitoarele alegeri pentru Parlamentul European, programate pentru luna iunie, precum și o întâlnire cu președintele României, Klaus Iohannis. Nehammer a subliniat importanța României ca partener al Austriei, menționând investițiile substanțiale ale companiilor austriece în România, care au dus la crearea a mii de locuri de muncă. În plus, a recunoscut contribuția cetățenilor români care lucrează în Austria, în special în profesiile din domeniul sănătății, unde aceștia joacă un rol vital în sprijinirea persoanelor care au nevoie de îngrijire.

Cu toate acestea, discuțiile au intrat și pe un teritoriu mai controversat, Nehammer exprimându-și rezervele Austriei cu privire la extinderea rapidă a zonei Schengen.

„Astăzi mă aflu la București la congresul Partidului Popular European. Ne pregătim împreună pentru importantele alegeri pentru Parlamentul European din iunie. O conversație cu președintele României, Klaus Iohannis, a fost, de asemenea, în program. România este un partener important al Austriei. Companiile noastre sunt puternic implicate în România și creează multe mii de locuri de muncă acolo. Mulți cetățeni români lucrează în Austria în profesii de asistență medicală și sprijină persoanele care au nevoie de îngrijire. În același timp, am vorbit foarte deschis și despre obiecțiile austriece față de extinderea rapidă a spațiului Schengen. Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: sistemul Schengen nu funcționează în prezent, prin urmare nu poate fi extins”, scrie Nehammer pe platforma X.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button