Renate Weber așteaptă hotărârea CCR pentru a interveni în scandalul de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, iscat de Clotilde Armand

Distribuie acest articol!

Renate Weber a declarat că așteaptă ca hotărârea Curții Constituționale să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a interveni în scandalul de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, iscat de Clotilde Armand.

„Am fi putut face, inclusiv plecând de la ceea ce ați spus în emisiune, anchetă la Primăria Capitalei, la primăria de sector. Acum instituția Avocatului Poporului nu are conducător. Nu există un interimar. Este obligatorie semnătura Avocatului Poporului. Până nu se publică în Monitorul Oficial, suntem legați de mâini și de picioare.

În 24 de ore putem să fim la fața locului. Am mai încercat să mai vorbim cu doamna primar, dar nu am reușit”, a spus Renate Weber.

Reamintim că, potrivit informațiilor, Clotilde Armand a semnat un document din care reiese că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură pază și protecție Spitalului de Copii “Grigore Alexandrescu”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: