PoliticăȘtirile 60m.RO

Rareș Bogdan îl atacă pe Viorel Badea: Nu anulați democrația

Liberalul Rareș Bogdan susține că Viorel Badea ține cu dinții de funcții și încălcă dreptul la vot al membrilor PNL din diaspora pentru a-și păstra poziția în partid. Astăzi au loc alegeri interne în cadrul organizației PNL din Spania, iar peste 100 de membri ai acestei filiale au reclamat că nu sunt lăsați să intre în secția de vot, în timp ce trei candidați susțin că au fost scoși de pe liste de senatorul PNL Viorel Badea.

Rareș Bogdan face un apel la senatorul Viorel Badea și îi cere să lase liberalii din diaspora să își exercite dreptul la vot: Nu vă bateți joc de diaspora, le-a transmis fostul jurnalist celor care se pun în calea democrației.

Nu anulați democrația internă. Lăsați liberalii din diaspora (azi, Spania!) să voteze. Adresez un mesaj colegilor de partid care nu pricep că românii din diaspora reprezintă un reper, o voce politică puternică, liberă: Nu vă bateți joc de diaspora! Încetați umilirea și sfidarea colegilor liberali din afara granițelor României, dar cu vatra strămoșească în suflet! Sunt mâhnit și șocat ca unii încearcă sa își permanentizeze poziții prin alungarea unor liberali sau colegi din Pact care au luptat politic când părea ca totul este pierdut. Consider că între valorile pe care și le-au asumat și principiile pe care le dorește impuse conducerea PNL Diaspora există o prăpastie.

Le atrag atenția domnilor Făgărașianu și Badea sa înceteze blocajul impus membrilor PNL din afara granițelor României. Contribuția românilor din diaspora la alegerea și realegerea președintelui Klaus Iohannis, la succesul PNL în alegeri a fost decisivă. Din acest motiv, îi îndemn pe colegii care au uitat mobilizarea extraordinară a fraților noștri de peste granițe să facă un refresh de memorie și să nu facă greșeala de a-i transforma în soldați muți! Vocea românilor liberi nu poate fi anulată! Lăsați diaspora liberală să voteze! Nu vă transformați în Ponta și Dragnea anului 2014! Nu anulați democrația internă!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Back to top button