Prima Pagină

Rareș Bogdan: Finala pentru prezidențiale se va da între AUR și PSD

Liderul PNL, Rareș Bogdan, îi dă dreptate fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, în privința unui scenariu sumbru pentru liberali și anume finala prezidențială. Prezent în emisiunea jurnalistului Robert Turcescu, acesta a spus că bătălia pentru prezidențiale ar putea fi dată între AUR și PSD.

„Poporul român votează în cele din urmă şi el va trebui să-şi hotărască preşedintele. Dacă nu suntem atenţi, noi cei din dreapta vom fi într-o situaţie complicate. Mi-e teamă să nu ajungem în situaţia din 2000 cumva, în care dreapta a ieşit pe locul trei şi s-a bătut stânga cu extrema. Să ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în Europa şi să guvernăm corect!”, a precizat Rareş Bogdan la EVZ Play.

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a atras atenția PSD, PNL și USR-PLUS că prin plecarea Dianei Șoșoacă și excluderea rebuturilor, partidul AUR se poziționează mai puternic pe scena politică deoarece devine un partid frecventabil. În perspectiva alegerilor din 2024 Daniel Funeriu afirmă că bătălia mare nu se va mai da ca până acum între PNL și PSD. În 2024 va fi o luptă între AUR versus PSD, PNL și USR-PLUS.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button