Politică

Rares Bogdan: Eu, dacă-mi dau drumul la gură, pot fi de-a dreptul agresiv sau nesimțit

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan exclude ideea că PNL să susțină un candidat din partea PSD pentru funcția de președinte al României, deși este de părere că actuală coaliție de guvernare poate funcționa în următorii șase ani. El a lansat sâmbătă mai multe atacuri la adresa PSD-iștilor.

„Eu cred că trebuie să ne gândim la acest lucru. Asta nu înseamnă că trebuie să avem candidați comuni. Nu trebuie să ne gândim vreodată că va susține PNL-ul un candidat PSD la prezidențiale. Uitați asta! Niciodată nu se va întâmplă acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu putem colabora în interesul României pentru stabilitate guvernamentală. Nimeni nu vrea extreme”, a declarat Rareș Bogdan la Prima TV.

El adaugă că s-ar fi așteptat să vădă în PSD mai mulți specialiști „pentru că cu asta s-au lăudat 32 de ani”.

El a comentat și ironiile liderului PSD Marcel Ciolacu, cu privire la promisiunile privind tăierea pensiilor speciale. „Le consider niște glumițe, cred că cineva i le-a scris”, e de părere Rareș Bogdan, care precizează că și el are lucruri de spus despre fiecare dintre liderii PSD.

„A fost o recomandare, eu am spus că la 30 de zile după preluarea guvernării suntem obligați să tăiem pensiile speciale. Le-am tăiat la 54 de zile, nu la 30, printr-un vot în Parlament. Haideți să va spun ceva: eu, dacă mă apuc de liderii PSD, am de fiecare ce să vorbesc. Nu o să fac asta și sper să nici nu fie cazul în următorii șase ani să fac asta, să stăm într-o familie. O să spun peste șapte ani, mai ales că mai acumulez și eu informații de-a lungul acestei perioade”, a afirmat Rareș Bogdan, citat de news.ro.

„Eu, dacă-mi dau drumul la gură, pot și și mai intransigent, pot fi de-a dreptul agresiv sau nesimțit. Dar nu o să fiu niciodată. Le consider niște glumițe, cred că cineva i le-a scris fără să se uite – și eu le-am arătat, le-am tras un pic din perdea să-și amintească de Victor Ponta și de momentul în care Victor Ponta era într-o continuă glumiță în spațiul public. Și a sfârșit printr-o hăhăială pe Bosfor. Eu nu doresc nimănui lucrul asta, doar spun că în România profundă oamenii caută oameni serioși, nu hăhăială, nu glumițe. Dacă atât a găsit PSD, să mă atace cu pensiile speciale în trei ani de zile, mai ales că e o chestiune pe care orice om din politică trebuie să și-o asume să o elimine, pentru că este o aberație, pentru că este o nedreptate, pentru că este o nesimțire a vechilor politicieni care au introdus această mizerie în spațiul românesc. (…) Astea sunt glumițe și arată, din punctul meu de vedere, o ușoară frivolitate a unui lider politic. Când vorbești de lucruri care deranjează și sunt nedrepte, trebuie să fii extrem de serios și extrem de aplicat. Asta e părerea mea”, a adăugat Rareș Bogdan.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button