Politică

Putin îi ține uniți!? Alina Gorghiu: Instabilitatea politică este utilă doar rușilor

Pregătește remanieri premierul Nicolae Ciucă? Alina Gorghiu, președintele Senatului, a vorbit despre acest subiect și a precizat că o instabilitate politică este utilă în momentul de față doar rușilor.

Alina Gorghiu, președintele Senatului, a vorbit despre posibilitatea ca în Guvern să existe remanieri, după ce luna aceasta premierul Nicolae Ciucă, întrebat fiind despre acest subiect, nu le-a exclus.

Alina Gorghiu spune că în PNL nu s-a discutat despre remaniere guvernamentală

Alina Gorghiu a declarat că în interiorul Partidului Național Liberal (PNL) nu s-a discutat despre tema remanierii guvernamentale. Ea a mai precizat că singurul care va avea habar despre acest demers va fi prim-ministrul.

”Este un lucru cât se poate de sănătos ca, din când în când, atunci când unele portofolii nu au miniştri performanţi, să se întâmple şi remanierea, numai că această remaniere, la acest moment, nu se întâmplă.

De ce? Este opţiunea premierului care a făcut în mod constant evaluarea miniştrilor şi a acţiunii pe care au derulat-o în cadrul ministerelor (…)

Ca atare, în interiorul partidului nu s-a discutat de remaniere. La acest moment, singurul care va şti calendarul este primul ministru al României, singurul care are atribuţii”,  a declarat liderul Senatului, la Prima TV.

Care este teama Alinei Gorghiu și a membrilor coaliției PNL-PSD

Alina Gorghiu a mai transmis că, în prezent, teama sa și a colegilor ei din coaliție nu este de remaniere, ci de instabilitatea politică, deoarece i-ar ajuta pe ruși.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button