PSD schimbă placa. Social-democrații pregătesc o moțiune de cenzură și cer alegeri anticipate

Felix Stroe, liderul PSD Constanța, a anunțat că social-democrații pregătesc moțiunea de cenzură și vor alegeri anticipate. Aceștia susțin că actuala coaliție a demonstrat că nu este capabilă să guverneze.

După un an și jumătate trebuie să ai bun simț și nu mai încerci să mai păcălești lumea cu această sintagmă – greaua moștenire’ Domnul președinte Iohannis, foarte vehement, spunea, în urmă cu ceva vreme, că Parlamentul, din perioada 2016 – 2020, nu mai are legitimitate, că voința poporului nu mai este respectată și că trebuie organizate alegeri anticipate”, a afirmat liderul PSD Constanța.

Potrivit acestuia, guvernații au făcut o serie de promisiuni, dar nu au reușit să le îndeplinească și, drept urmare, alegerile anticipate sunt singura soluție.

PSD nu fuge de alegeri anticipate și susține o astfel de idee. Mai mult, pregătim o moțiune de cenzură care va fi introdusă până la finele acestui an. Această coaliție trebuie să plece de la guvernare până nu distruge România complet”, a declarat Felix Stroe, potrivit Ordinea.ro.

%d blogeri au apreciat: