Știrile 60m.RO

Prostănacul Drulă a căzut în capcana lui Tomac. Dreapta Unită se duce pe apa sâmbetei

N-ai cum. Nu există așa ceva. Mi-aș fi pariat un picior, acum doi ani, că orice conducere a USR va fi mai bună decât Dan Barna, scriitorul de eseuri prin aer, omul care s-a fotografiat cu masca pe figură singur în vârful unui deal. Iar acum, după ceva timp alături de Drulă și de prietenii lui, mi se pare că Barna era de-a dreptul genial, un strateg pragmatic.

Explic: Dan Barna s-a făcut de râs doar pe persoană fizică. N-a fost în stare să se facă plăcut de nimeni în afară de soția sa și de cei pe care i-a răsplătit cu sinecuri prin punerea pe liste electorale sau numirea în Guvern. Ăsta nu e un defect atât de mare, ci ghinion istoric. A pățit ca Mircea Geoană, care a după ce a primit șapca de prostănac de la Ion Iliescu n-a mai stârnit curiozitatea nimănui asupra intelenței sale.

Drulă, însă, pe cât e de charismatic și de cool pe persoană fizică, pe atât e de praf și pulbere ca lider al USR. Cum a fost posibil să se combine politic cu Tomac, un băiat care nu s-a făcut niciodată remarcat prin inteligența sclipitoare?

Cum l-a împachetat ăla să semneze un tratat de alianță cu o ștampilă pe care nu avea dreptul să o folosească? Cum se zice, în mediile useriste, când te porți ca electoratul analfabet și neinformat de care râzi?„Instanța nu poate constata calitatea de reprezentant legal al PMP în persoana domnului Eugen Tomac”, scrie, negru pe alb, pe hârtiile emise de justiție.

Deci Biroul Electoral nu poate constata că Alianța Dreapta Unită USR-FD-PMP îndreptățită să participe la alegeri. Eu, probabil și tu, nu mai am temeiuri să nu râd de orice ar face Drulă de acum încolo, o dată ce i-am remarcat măiestria politică. Mai rămân să decidă ce-o să facă votanții USR. Bieții de ei. Să fii deștept, să decizi să votezi partidul cel mai plin de deștepți, și să te trezești într-un film cu proști – asta înseamnă să fii userist.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Tomac e spionul oficial al Ucrainei in Romania. Nu ca ar fi singurul dar e cea mai mare mizerie umana din agentura ucrainiana alaturi de senatorul Mihei de care m-am lovit … PMP si USR reprezinta doua cuiburi , agenturi, ucrainiene in Romania care actioneaza impotriva statului roman.
    In anii 50 tatal meu ca sef in Securitate s-a revoltat pentru deportarile din Basarabia in fata generalului Alexandru Roman, unchiul lui Petre Roman. Pentru asa ceva am un frate omorat in fasa: e fratele geaman al fratelui mai mare Dan…
    Pentru origine am trecut in 2001 prin o tentativa de omor in Tritonul clanului Basescu si in 2005 in firma senatorului Mihei Sirojea Andrian de care m-am lovit si dupa proces in firma unui liberal.
    Acesti ucrainieni si evrei antiromani si nazisti actioneaza pe ideile lui Porosenko pe care le regasiti in documentarul Donbas si urmaresc , omoara si distrug pe oricine are legaturi cu Bucovina sau cu Basarabia. Nu e exclus ca ei sa fiet criminali in serie si sa aibe multi morti la activ. E foarte usor pentru SRI sa acopere o crima si nu e mare lucru pentru mine sa dovedesc asa ceva. Vedeti de Videanu aparat de avocati ofiteri SRI in fucntie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button