Politică

Propunerea lui Ciolacu: PSD, Rareș Bogdan și Hoțul Virgil la europarlamentare

Nicu și Marcel, au declarat vineri, la sediul Biroului Electoral Central, unde au depus lista comună a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. ”Femeia” puternică și independentă din fruntea PSD și PNL este Mihai Tudose, un baron corupt de la Brăila. Pe lângă Tudose, Ciolacu îi anunță pe locurile eligibile pe Rolex Bogdan și Hoțul Virgil.

Marcel Ciolacu: Nu am facut alianta nici pentru PSD, nu am facut-o nici pentru PNL, ci pentru cetatenii Romaniei

Ăștia chiar ne iau de proști. Normal că s-au unit pentru a putea fura în continuare fără a fi deranjați de nimeni. Sunt speriați tare de AUR așa că au ales să se comaseze. Pe lista lui Nicu și Marcel sunt toate ciurucurile penale. Să nu o uităm și pe agramata Maria Grapini, omul de bază al securistului Dan Voiculescu.

Pe lista lui Ciolacu o mai regăsim și pe scorpia de Voluntari, Gabriela Firea, reprezentanta clanului mafiot condus de Paul Stănescu în interiorul PSD, dar și pe lacheul președintelui Iohannis, Alexandru Muraru.

Vasile Dîncu, omul din sufrageria serviciilor vrea și el un post călduț la Bruxelles. Cam așa arată cloaca cea pestriță și penală a tovarășilor Nicu și Marcel. Un vot pentru ei însemnă o pensie mai mică, taxe mai mari, salarii de rahat și o reprezentare în genunchi a României la Bruxelles. Să nu uitați că odată ajunși în funcții acești escroci sunt remunerați cu zeci de mii de euro lunar, consilieri, avion, și mașină la scară. Pe banii voștri că doar voi plătiți facturile umflate la energie și gaze, cele mai mai din Europa. PSD și PNL au distrus România în ultimii 34 de ani. Hai să îi trimitem la groapa de gunoi a istoriei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button