Promisiunea lui Cîțu: Vom construi trei centre de îngrijire pentru îngrijirea marilor arși

Distribuie acest articol!

Florin Cîțu a anunțat că se vor construi trei centre de îngrijire pentru îngrijirea marilor arși, în contextul în care România nu are nici acum capacitatea să trateze acești pacienți. Unitățile vor fi construite la București, Timișoara și Târgu Mureș. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, după după şedinţa de guvern, în cadrul căreia a prezentat pe scurt deciziile luate şi actele normative aprobate.

Am cerut un raport în legătura cu capacitatea României de a îngriji marii arși. Astăzi a fost prezentat acest raport. Un semn bun este că se vor construi trei centre, la București, Timișoara și Târgu Mureș. Am alocat 148 de milioane pentru repararea școlilor distruse de inundații”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Nu în ultimul rând, premierul a declarat că în continuare se fac eforturi de impulsionare a campaniei de vaccinare.

Așa cum am făcut si până acum, vom face în continuare toate eforturile pentru a convinge cetățenii că soluția pentru a scăpa de pandemie este vaccinarea. Ministerul Sănătății a prezentat ieri mai multe propuneri, unele de incentivare, vom vedea care vor fi acceptate in coaliție”, a mai spus Cîţu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: