Politică

Prin comasarea alegerilor primarii PSD și PNL își vor pierde mandatele

Noua gogoriță a PSD, PNL și UDMR, pusă pe tapet în aceste zile este o lege specială privind comasarea alegerilor în speranța că vor rămâne la putere și după 2024. Singura opoziție la monstruoasa coaliție a rămas Alianța pentru Unirea Românilor. Ciolacu, Cîțu și Hunor, speră să fraudeze alegerile din 2024 prin comasarea acestora, cel mai probabil în ziua în care au loc alegerile europarlamentare.

Ei ne vorbesc despre costuri și alte minciuni bune de captat atenția publică însă planul este despre menținerea la putere cu orice preț. Cum s-ar spune, e bine să furi fără să fii tras la răspundere într-o republică guvernamentală ca România. România nu este republică parlamentară, rolul Parlamentului fiind doar unul decorativ. Contează doar cine se află la Palatul Victoria, astfel trec doar legile puterii, opoziția fiind ridiculizată.

Ceea ce le spun primarilor cei trei escroci din fruntea PSD, PNL și UDMR, este că mulți dintre aceștia își vor pierde mandatele și nici nu vor avea șansa să candideze pentru alte funcții dacă alegerile vor fi comasate. Noua lege privind comasarea alegerilor este neconstituțională deoarece va încălca dreptul de a alege și de a fi ales. Spre exemplu, candidații de la alegerile locale nu pot candida și la alegerile parlamentare, fapt ce încalcă Constituția României. Însă PSD, PNL și UDMR, interpretează Constituția după ureche, la fel ca în pandemie. Deși este ilegal să conduci țara prin ilegalități nu există măsuri punitive în acest sens, fapt ce ar trebui remediat legislativ.

Prin acțiunea lor se va deschide cutia pandorei. Mulți baroni locali și primari își vor pierde funcțiile în actualul context politic și geopolitic. AUR va marja pe abuzurile comise de monstruoasa coaliției și are șanse mari să obțină singur peste 35% din voturile alegătorilor. Chiar și monstruoasa coaliție se va eroda la guvernare iar problemele nu contenesc să apară în contextul războiului de la granițele României și criza alimentară ce vine la pachet. Facturile vor da mari bătăi de cap românilor iar frustrarea se va revărsa asupra puterii.

AUR va contesta la Curtea Constituțională această lege abuzivă a comasării alegerilor. Planul PSD, PNL și UDMR, privind fraudarea alegerilor și revenirea la duminica orbului, nu poate fi acceptat la 32 de ani de la căderea regimului comunist.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button