Politică

Primarul Sectorului 6 gafează grav pe Facebook

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, provoacă o dezbatere aprinsă în mediul online, din cauza locurilor de parcare. Într-un răspuns, pe pagina personală de Facebook, Ciucu îndeamnă cetățenii să își achiziționeze mașini doar după ce se asigură că au și un loc de parcare.

”Ordinea logica este ca inainte de a vă lua masina sa va asigurati ca aveți unde o parca nu a o lăsa la întâmplare pe spațiul public. Nu ne mai facem bine cu astfel de mentalități.”, scrie Ciprian Ciucu.

Primarul comite o gafă de proporții, asta pentru că Primăria Sectorului 6, pentru a obține un loc de parcare, solicită certificatul de înmatriculare, a dreptului de proprietate/ utilizare pentru autovehiculul în cauză.

”Pentru a putea dobândi dreptul de utilizare asupra unui loc de parcare de reşedinţă, solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– să aibă adresa de domiciliu într-un imobil situat în arealul parcării;

– să înregistreze la Administrația Comercială Sector 6 o cerere tip;

– sa faca dovada prin prezentarea in original a certificatului de inmatriculare, a dreptului de proprietate/ utilizare( in caz leasing) asupra unui autoturism cu ITP valabil.”.

În aceste condiții, cum ar putea un cetățean să se asigure că are unde parca mașina, înainte de a o achiziționa, așa cum ne spune primarul Sectorului 6.

content-image

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button