Politică

Presiuni în Ilfov asupra candidaților AUR. Primarii PNL sunt ca mafioții

Candidații AUR din Ilfov susțin că sunt supuși la presiuni și intimidări din partea primarilor PNL, pe care îi compară cu mafioții. Acuzațiile vin în urma unor incidente repetate în care membrii și susținătorii AUR au fost amenințați sau intimidați.

„Este inadmisibil ce se întâmplă. Suntem hărțuiți constant de către reprezentanții PNL. Primarii lor se comportă ca niște mafioți, încercând să ne împiedice să ne desfășurăm campania electorală în mod normal,” a declarat candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Ilfov, Sergiu Mihalcea.

Situația este cu atât mai alarmantă cu cât aceste presiuni vin într-un moment crucial al campaniei electorale, afectând în mod direct capacitatea candidaților AUR de a-și prezenta platforma electorală și de a comunica cu alegătorii. Conform declarațiilor candidaților AUR, tacticile de intimidare includ amenințări verbale, sabotarea evenimentelor publice și chiar distrugerea materialelor de campanie.

Sergiu Mihalcea prezintă grupările de crimă organizată patronate de Hubert Thuma

”Iată! Mafia PNL pe viu! Cum au ajuns terenurile dlui Irinel Columbeau, executate de bancă, în mâna infractorilor PNL de la primăria Ciolpani și de la Consiliul Județean Ilfov, condus de către dl. Thuma Hubert.

27 de hectare din Ciolpani, care au aparținut domnului Irinel Columbeanu, când au fost executate de bancă, interpușii primarului corupt din Ciolpani au achiziționat sub prețul pieței tot, iar acum îl vând la suprapreț! Ba mai mult, împreună cu infractorii PNL de la Consiliul Județean au făcut actele de construcție pentru săli de nunți, când suprafața de teren are indicație doar pentru construcții rezidențiale!

Ieșiți la VOT pe 9 iunie! Doar prin vot putem scăpa de mafia PNL-PSD!”, notează Sergiu Mihalcea, candidatul AUR la Consiliul Județean Ilfov.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button